Τρόποι Αποστολής

Η Interwater θέλοντας να προσφέρει ποικιλία στον τρόπο αποστολής των προϊόντων του, ικανοποιώντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών από πλευράς μείωσης του κόστους και χρόνου παράδοσης, δημιούργησε πολιτική ειδικών χρεώσεων για την αποστολή των προϊόντων του, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σε καμία περίπτωση η Interwater δεν επιδιώκει να έχει κάποιο κέρδος από την αποστολή των προϊόντων του. Αντίθετα, επιδίωξή μας είναι να μειώνουμε το κόστος για τον πελάτη στο μικρότερο δυνατόν, μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο τον χρόνο παράδοσης.

ΕΛΤΑ Courier

Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά πάνω από 20 χρόνια. Είναι θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων – ΕΛΤΑ και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών – courier services. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, χάρη σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού αντικειμένου σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα.

Οι παραγγελίες με τρόπο αποστολής τα ΕΛΤΑ Courier, αποστέλλονται άμεσα μετά την επιβεβαίωση πληρωμής (εφόσον γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) και την συγκέντρωση των προϊόντων. Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα για αποστολές με προορισμό πόλεις. Ο χρόνος παράδοσης για απομακρυσμένες περιοχές και νησιά ανέρχεται στις 2 με 5 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα του interwater.gr σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Courier και η ελάχιστη επιβάρυνση μεταφορικών είναι 2,25€ για δέματα μέχρι 2 κιλών.

* Η αποστολή με ΕΛΤΑ Courier αφορά μόνο προορισμούς στην Ελλάδα.

ΕΛΤΑ Συστημμένο

* Η αποστολή με ΕΛΤΑ Συστημμένο αφορά μόνο προορισμούς στο εξωτερικό.

Το κόστος αποστολής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη σε κάθε περίπτωση. Αν έχετε να μας προτείνεται μια καλύτερη λύση για τρόπο αποστολής, θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε, στέλνοντας μας ένα email στην διεύθυνση web@interwater.gr. Οι τιμές που υπολογίζονται από το σύστημά μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24% και επιβάρυνση καυσίμων.