Εμφιαλωμένα Νερά

Νερά Κρήτης

Αφοσιωμένοι στην ποιότητα…

Η εταιρία “ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ” κάνει την εμφάνισή της στην αγορά εμφιαλωμένου νερού το 2003. Πρόκειται για μια καθαρά ελληνική, οικογενειακή επιχειρηματική ιδέα, που είχε την τύχη να συνδυάσει δύο διαφορετικά πλεονεκτήματα. Από τη μια την αγάπη των ιδρυτών της για την Κρητική φύση και από την άλλη, την τεράστια τεχνική γνώση και εμπειρία τους στη δημιουργία υλικών συσκευασίας και φιαλών pet.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η εταιρεία ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ αξιοποιεί μια από τις καθαρότερες πηγές στα Λευκά Όροι στην Κρήτη. Διαθέτει το πιο σύγχρονο εργοστάσιο νερού στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε για την υψηλή ποιότητά του σύμφωνα με τα εξή πρότυπα:

Το νερό που διαθέτουμε είναι άριστης ποιότητας, στοιχείο το οποίο αποδεικνύεται από τις χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις του Ι.Γ.Μ.Ε., από την Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 9001/2000 και από την Πιστοποίηση του Διεθνούς Συστήματος Ελέγχου HACCP για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων και ποτών. Άλλωστε, το επιβεβαιώνουν – με την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει έως σήμερα – νοσοκομειακές μονάδες όπως το Διαβαλκανικό, το Ιπποκράτειο, το Παπανικολάου, το Θεαγένειο, καθώς και πολλά διαγνωστικά κέντρα.

Αποστολή Προσφοράς

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε προσφορά για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

 

Προσοχή: Η παρακάτω αίτηση προσφοράς ισχύει για παράδοση στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Κιλκίς.

support

Έχετε κάποια απορία;

Καλέστε μας στο

2310 789 050