Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΩΝΤΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν έως και 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών στο τηλέφωνο 2310789050.

Τα προϊόντα που αγοράστηκαν πρέπει να συνοδεύονται από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη – τιμολόγιο πώλησης) και η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η επιστροφή πρέπει να γίνεται με δελτίο αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους εξής τρόπους:

Με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας ή
Με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης αλλά διατηρούμε το δικαίωμα καθυστέρησης σε περίπτωση μη επιστροφής των προϊόντων στην εταιρία μας ή απόδειξη επιστροφής τους.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση, την τράπεζα, τον δικαιούχο λογαριασμού καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας που αφορά την επιστροφή.

Στα χρήματα που θα επιστραφούν περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλώτή για την αγορά.

Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων, θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής.

Όλες οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται από τις συνεργαζόμενες τράπεζες της Interwater.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε διαφορετικές τράπεζες από τις συνεργαζόμενες, τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Συσκευάζετε το προϊόν, έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Αποστέλλεται το δέμα μέσω οποιουδήποτε πρακτορείο ταχυμεταφορών θέλετε στην παρακάτω διεύθυνση, με τα έξοδα της επιστροφής να επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι:

Interwater Μ.Ι.Κ.Ε.

Κορυτσάς 99, ΤΚ 54628, Καλοχώρι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορεί να γίνει μόνο την ίδια ημέρα τηλεφωνικά (εφόσον είναι εργάσιμη) καλώντας στο τηλέφωνο 2310789050 και σε ώρες λειτουργίας της εταιρείας ή με email στο sales@interwater.gr και υπό την προϋπόθεση ότι η παραγγελία σας δεν παραδόθηκε στην εταιρία ταχυμεταφορών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να γνωρίζετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει νομίμως την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστοxώρο της.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών, με υπαιτιότητα του καταναλωτή, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.

Εφόσον δεν τηρηθεί η νόμιμη ως άνω διαδικασία ή δεν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον καταναλωτή, ο οποίος θα επιβαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Σε περίπτωση που αρνηθείτε για οποιονδήποτε λόγο να παραλάβετε την παραγγελία σας, η παραγγελία επιστρέφεται σε εμάς αλλά είστε υποχρεωμένοι να καταβάλλετε τα έξοδα αποστολής στην εταιρία ταχυμεταφορών