Η Εταιρεία

Χρόνια που σας εξυπηρετούμε
0 +
Εγκαταστάσεις φίλτρων
0 +
Ικανοποιημένοι πελάτες
0 +

H Interwater είναι Ελληνική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία εξειδικεύεται στην εμπορία φίλτρων και συστημάτων επεξεργασίας πόσιμου νερού. Με τοπικούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, αντιπροσωπεύει δυναμικά στην Ελλάδα μεγάλες εταιρίες του κλάδου.

Η Interwater διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της με κύριο άξονα το καθαρό πόσιμο νερό. Διαθέτει από μικρά φίλτρα έως μεγάλα συστήματα καθαρισμού του νερού για τον ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία, δίνοντας οριστική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα νερού και αν αντιμετωπίζει.

Η μεγάλη ποικιλία, η εξαιρετική ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

H Interwater ιδρύθηκε το 1996 και είναι η μεγαλύτερη εταιρία σε ποικιλία φίλτρων νερού και ανταλλακτικών στην Ελλάδα έχοντας υλοποιήσει σημαντικές και καινοτόμες ιδέες. Αποτελεί μια από τις εταιρίες, που συνέθεσαν και δημιούργησαν, σε σημαντικό βαθμό, το σημερινό προφίλ που έχει η χώρα μας στον τομέα της επεξεργασίας νερού.

Στην Interwater θα βρείτε: Φίλτρα νερού, Οικιακά συστήματα αντίστροφης όσμωσης, Αποσκληρυντές, Συστήματα Υπεριώδους ακτινοβολίας, Βιομηχανικά φίλτρα, Θερμοψύκτες νερού και πολλά άλλα προϊόντα σε ποιότητα και τιμές που εντυπωσιάζουν.

Το 2009 η Interwater έγινε αποκλειστικός συνεργάτης της Philips Hellas AEBE στα φίλτρα νερού της Philips.

Από το 2010 η Interwater αντιπροσωπεύει τα φίλτρα νερού Torayvino της μεγαλύτερης εταιρίας φίλτρων νερού στον κόσμο, Toray, αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το 2011 η Interwater απέκτησε τα δικαιώματα διάθεσης των φίλτρων νερού Torayvino σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Όλοι εμείς από την Interwater σας ευχαριστούμε που ενδιαφερθήκατε για τα προϊόντα μας και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, στο τηλεφωνικό μας κέντρο τηλ: 2310 789790. Ειδικοί συνεργάτες σε θέματα νερού με χαρά θα σας ενημερώσουν και θα σας προτείνουν τη καλύτερη λύση για το πρόβλημα του νερού σας.

Με έμπειρο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να σας δώσει όλες τις τεχνικές πληροφορίες που χρειάζεστε και πρόθυμο τμήμα πωλήσεων να σας βοηθήσει να δώσετε την παραγγελία σας. Στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας.

Η Interwater αντιπροσωπεύει επίσης τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φίλτρων νερού του κόσμου όπως: Torayvino, Toray, Puricom, Filmtec, Topway Global Inc., Culligan, Pentek, Watts and General Electric κ.α.

Η Interwater είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού για την ποιότητα του νερού (Water Quality Association) από το 2003 μέχρι και σήμερα.

Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μέσω της βελτίωσης της ποιότητας του νερού. Αφήστε τους ειδικούς να δώσουν λύση στο πρόβλημα του νερού σας.