Διεθνής Έκθεση Aquatech Amsterdam 2013

on . Posted in Νέα

Η Interwater θα λάβει μέρος στην διεθνή έκθεση Aquatech στο Άμστερνταμ από τις 5 μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2013 εκπροσωπώντας τα φίλτρα νερού Torayvino και την νέα τεχνολογία μεμβράνης από την Toray. Ελάτε να μας βρείτε στο περίπτερο 04.301 και μάθετε περισσότερα για τα φίλτρα νερού, άλλα συστήματα διήθησης και πολλά άλλα. Σας περιμένουμε εκεί!

Επίσκεψη της κ. Jane Narasaka (Assistant Manager) από την Torayvino (Τόκιο, Ιαπωνία) και του κ. Wolfgang Haber (Sales Manager) της Toray International Germany για ενημέρωση καταστημάτων περί προωθητικών ενεργειών, συζήτηση με τα στελέχη της Toray σχετικά με την οικονομική κρίση, το καθημερινό περιβάλλον της αγοράς, τις πωλήσεις των προϊόντων Torayvino, τον ανταγωνισμό στα φίλτρα βρύσης και τις μελλοντικές ενέργειες.

Ο γενικός διευθυντής της Interwater Europe, Αναστάσιος Τέμπος, μαζί με τα στελέχη της Toray, επισκέφθηκαν δέκα (10) καταστήματα, ήδη πελάτες της Interwater Europe, στην Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και καταστήματα μεγάλων αλυσίδων τύπου Merlin Leroy, Carrefour και Media Markt. Στόχος της Interwater Europe και του γενικού διευθυντή κ. Αναστάσιο Τέμπο, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της εγχώριας και Ευρωπαϊκής αγοράς για τα φίλτρα νερού Torayvino Japan.

Για την Ευρωπαϊκή προώθηση των προϊόντων Toray, η Interwater Europe λαμβάνει μέρος στην έκθεση νερού Aquatech η οποία διεξάγεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το 2013. Εκεί, η Interwater Europe θα παρουσιάσει την νέα σειρά φίλτρων νερού βρύσης MK2 και MK304 της Torayvino, καθώς και το νέο επιτραπέζιο φίλτρο SW5.